Logo Heeze-Leende
Vaststelling wijzigingsplan Chijnsgoed 12 te Sterksel, Heeze-Leende

Burgemeester en wethouders hebben in de vergadering van 18 september 2012 besloten om met toepassing van artikel 8.5.7. van de planregels van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Heeze-Leende’ het bestemmingsvlak ‘Bedrijf-Agrarisch’ van het perceel Chijnsgoed 12 te Sterksel te wijzigen in de bestemming ‘Bedrijf’. Het is de bedoeling om maximaal 1000 m² van de voormalige agrarische bedrijfsgebouwen te gebruiken voor de opslag van statische goederen. De overige voormalige bedrijfsgebouwen (ca. 3000 m²) worden gesloopt.

Het wijzigingsplan, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van donderdag 18 oktober 2012 tot en met woensdag 28 november 2012 tijdens de openingsuren ter inzage in de hal van het gemeentehuis te Heeze. Tevens is het wijzigingsplan digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.heeze-leende.nl.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan tegen het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan en door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze in te dienen.

Naar boven