Logo Skarsterlân
Ontwerp-omgevingsvergunning voor het oprichten van een vrijstaand gebouw ter vervanging van een ligboxenstal op het perceel Nummer 20 te Dijken, gemeente Skarsterlân

Burgemeester en wethouders van Skarsterlân maken bekend, dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingrecht (Wabo) af te wijken van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied gemeente Skarsterlân’ voor het oprichten van een vrijstaand gebouw ter vervanging van een ligboxenstal op het perceel Nummer 20 te Dijken (kadastraal bekend gemeente LWR02, sectie P, nr. 00084 en nr. 00085).

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten: het (ver)bouwen van een bouwwerk; het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, een exploitatieplan, regels gesteld door Rijk of Provincie of een voorbereidingsbesluit;

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 19 oktober 2012 voor een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis, Herema State 1 te Joure en zijn ook te raadplegen via www.skarsterlan.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen tegen het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 101, 8500 AC Joure. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer J. van der Vlugt van de cluster Vergunningen (telefoonnummer 0513 481234).

Naar boven