Logo Oude IJsselstreek
Onherroepelijk Bestemmingsplan ‘Buitengebied, locatie Lage Heurnseweg 27 De Heurne’, gemeente Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van Oude IJsselstreek maken bekend, dat het bestemmingsplan “Buitengebied, locatie Lage Heurnseweg 27 De Heurne”, vastgesteld door de gemeenteraad op 23 juni 2011, onherroepelijk is geworden. Tegen het besluit tot vaststelling is bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep ingesteld. Bij uitspraak van 23 juli 2012 heeft de Raad van State dit beroep ongegrond verklaard. Hierdoor is het bestemmingsplan op 23 juli 2012 onherroepelijk geworden.

Begrenzing en inhoud van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan legt de planologische basis voor de herinrichting van het perceel Lage Heurnseweg 27 in De Heurne. In ruil voor de sloop van bedrijfsgebouwen is het mogelijk om één extra vrijstaande burgerwoning te realiseren op het perceel.

Ter inzage

Het bestemmingsplan “Buitengebied, locatie Lage Heurnseweg 27 De Heurne” ligt ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen, Staringstraat 25. Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen’. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Naar boven