Logo Ubbergen
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Ecologische Verbindingszone, Ubbergen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen.

De aanvraag betreft de aanleg van het noordelijk deel van de Ecologische verbindingszone Ubbergen-Groenlanden.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken, van vrijdag 19 oktober 2012 tot en met donderdag 29 november 2012, ter inzage op het gemeentehuis. Tevens is de aanvraag met bijbehorende stukken digitaal in te zien en te downloaden op www.ubbergen.nl. De digitale aanvraag kan ook worden geraadpleegd op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en is daar te downloaden via de volgende link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0282.PbBuEVZGroenlNoord-ONW1.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan Gemeente Ubbergen, Rijksstraatweg 139, 6573 CL Beek-Ubbergen. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor wordt een hoorzitting georganiseerd na telefonische afspraak.

Wij maken u er op attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en als men belanghebbende is.

Naar boven