Logo Veldhoven
Onherroepelijk bestemmingsplan 'MFA Zuid', Veldhoven

Onherroepelijk bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat het onderstaande vastgestelde bestemmingsplan na een uitspraak van de Raad van State met ingang van 5 oktober 2012 onherroepelijk is geworden.

Naam

Bestemmingsplan ‘MFA Zuid’

Omschrijving

Het bestemmingsplan ‘MFA Zuid’ voorziet in de ontwikkeling van een multifunctionele accommodatie, ten behoeve van onder meer een basisschool, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang, aan het Pastoor Jansenplein, naast de locatie waar nu basisschool Op Dreef is gevestigd.

U kunt het bestemmingsplan op afspraak inzien bij de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, Meiveld 1, 5501 KA te Veldhoven.

Het plan is ook te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0861.071100MFAzuid-0405en viawww.veldhoven.nl. Trefwoord ‘bestemmingsplan MFA Zuid’.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 17 oktober 2012

Naar boven