Logo Eijsden-Margraten
Vaststelling bestemmingsplan ‘Bruisterbosch 27–29 te Sint Geertruid’, Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Eijsden-Margraten op 11 september 2012 het bestemmingsplan ‘Bruisterbosch 27-29 te Sint Geertruid’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn ambtshalve wijzigingen aangebracht.

Voor een overzicht van de ambtshalve wijzigingen wordt verwezen naar het raadsvoorstel. Het raadsvoorstel maakt onderdeel uit van de terinzage liggende stukken.

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van 3 nieuwe woningen mogelijk op het perceel plaatselijk bekend Bruisterbosch 27-29 te Sint Geertruid, kadastraal bekend gemeente Margraten, sectie N, nummer 601 (ged.).

Het bestemmingsplan betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2009’ van de gemeente Margraten, inclusief de 1e herziening van dit bestemmingsplan.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 18 oktober 2012 tot en met woensdag 28 november 2012 ter inzage bij de balie van het gemeentehuis locatie Eijsden, Breusterstraat 27 te Eijsden.

Voor inzage in het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043-458 8488. Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijze niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, kunnen binnen de termijn van terinzagelegging tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voor zover het de aangebrachte wijzigingen betreft kan beroep worden ingesteld door degene die belanghebbende is geworden. Voor het indienen van een beroep wordt griffierecht geheven.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn - naast het indienen van beroep - een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Eijsden-Margraten, 17 oktober 2012

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten, De secretaris, Drs. H.J.M. van Dijk

De burgemeester, D.A.M. Akkermans

Naar boven