Logo Korendijk
Openbare bekendmaking beschikking omgevingsvergunning Voorstraat 20-20a te Piershil, Korendijk

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunningen, hebben verleend:

Voor het renoveren, het aanbouwen en het wijzigen van de voormalige boerderij in een kleinschalige wooneenheid voor mensen met geheugenproblemen. Op de locatie Voorstraat 20-20a te Piershil (3265BV)

Het besluit is genomen op 28 augustus 2012 en verzonden op 11 oktober 2012

Het college van burgemeester en wethouders van Korendijk heeft de omgevingsvergunning verleend op grond van artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto artikel 2.1, lid 1, sub a van de Wabo (voor de activiteit bouwen), sub c van de Wabo (voor de activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening), sub d van de Wabo (voor de activiteit brandveilig gebruik) en sub f van de Wabo (voor de activiteit slopen, verstoren, verplaatsen of in enig opzicht wijzigen van een monument).

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil. De beschikking en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien van 09.00 tot 12.00 en op afspraak.

Tevens is de beschikking in te zien op onze website www.korendijk.nl. De beschikking, conform artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, is tevens te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0588.PBPHA010212-VG01)

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na verzenddatum van het besluit beroep aantekenen tegen het besluit. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank te Dordrecht, sector bestuursrecht. Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht.

Naar boven