Logo Slochteren
Vastgesteld Bestemmingsplan Lageland, Eemskanaal Zz 3, Slochteren

De raad van Slochteren heeft in zijn vergadering van 27 september 2012 het bestemmingsplan Lageland, Eemskanaal Zz 3 vastgesteld. Het plan omvat vrijkomende agrarische bebouwing dat gebruikt gaat worden voor recreatieve doeleinden. De activiteiten zullen voornamelijk binnen de bestaande bebouwingscontouren worden gerealiseerd.

Naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Het plan is ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage van woensdag 10 oktober 2012 tot en met woensdag 21 november 2012. Tijdens openingstijden kunt u het plan inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Tevens is het plan te raadplegen via www.slochteren.nl onder Wonen > Ruimtelijke Ordening > Lageland > Vastgestelde ruimtelijke plannen en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0040.bp00027-41vg.

Tegen het plan kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht.

Het beroep kan gedurende bovengenoemde termijn worden ingesteld bij:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven