Toestemming voor overdracht vergunning tele-informatiediensten (paging) van Callmax B.V. aan BiQ Group N.V., Agentschap Telecom

1 oktober 2012

AT-EL&I/6750887

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie maakt het volgende bekend:

Op 28 augustus 2012 heeft Callmax B.V. een aanvraag ingediend voor toestemming tot overdracht van haar vergunning aan BiQ Group N.V., voor het gebruik van de frequentieruimte 460,91875 MHz en 466,07500 MHzten behoeve van het aanbieden van tele-informatiediensten (paging). Bij Besluit van 1 oktober 2012 is de aangevraagde toestemming met inachtneming van het bepaalde in artikel 3.8 van de Telecommunicatiewet verleend.

Het volledige besluit ligt ter inzage bij de afdeling Spectrummanagement, Afdeling Netwerken van Agentschap Telecom van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, Emmasingel 1, 9700 AL Groningen.

Ingevolge het bepaalde in artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen deze beschikking binnen zes weken na de dag waarop deze beschikking is verzonden (1 oktober 2012), een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de afdeling Juridische Zaken van Agentschap Telecom van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, Postbus 450, 9700 AL Groningen. Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van de beschikking waartegen het is gericht en de gronden van het bezwaar te bevatten.

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, namens deze, ir. M.M. Hoogland MBA Hoofd NetwerkenAgentschap Telecom

Naar boven