Logo Pijnacker-Nootdorp
Ontwerpbestemmingsplan ‘Zuideindseweg 82 en 82A, 2013’, Pijnacker-Nootdorp

Vanaf 11 oktober 2012 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan “Zuideindseweg 82 en 82A, 2013” (voorheen bekend als “Ruyven-Zuidpolder, 1e herziening Zuideindseweg 82 en 82A”) gedurende zes weken ter inzage.

Het plangebied omvat een voormalige boerderij met dienstwoning aan de Zuideindseweg 82 en 82A. Het perceel is in het ontwerpbestemmingsplan zodanig bestemd, dat er een Woonzorgboerderij met dienstwoning mogelijk wordt gemaakt.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het gemeentekantoor in Pijnacker. Dit plan kan tevens via internet (www.pijnacker-nootdorp.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl) worden ingezien. Tegen betaling van de kostprijs kunt u in Pijnacker een exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan krijgen. Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Een digitale reactie kunt u via de website indienen. U kunt hier een apart reactieformulier voor invullen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge reactie moet u tijdig een afspraak maken via telefoonnummer 14 015 en vragen naar het secretariaat afdeling Backoffice Publiekszaken.

Naar boven