Logo IJsselstein
Bestemmingsplan ‘Tweede partiële herziening bestemmingsplan Achterveld en omgeving, Eksterweg’, IJsselstein

Burgemeester en wethouders delen mee dat vanaf 4 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt het besluit van de gemeenteraad van 20 september 2012 voor het vaststellen van het bestemmingsplan ‘Tweede partiële herziening bestemmingsplan Achterveld en omgeving, Eksterweg’ (NL.IMRO.0353.201105Eksterweg-Va01).

Gedurende de termijn van inzage legging kan schriftelijk beroep ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • belanghebbenden, die tijdig zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan hebben ingediend;

  • diegenen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht.

Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd. Het is niet mogelijk om per e-mail beroep in te stellen. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Het bestemmingsplan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.ijsselstein.nl. Ook kunt u het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden van het Klantcontactcentrum in het stadhuis.

IJsselstein, 3 oktober 2012

Naar boven