Logo Noordwijkerhout
Bekendmaking vastgesteld bestemmingsplan Herenweg 260, Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 27 september 2012 het bestemmingsplan Herenweg 260 (bollenschuur), zowel analoog als digitaal, ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de vestiging van een ontwerpbureau op het perceel Herenweg 260.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf woensdag 10 oktober 2012 voor een periode van zes weken gedurende openingstijden voor iedereen ter inzage.

Het bestemmingsplan “Herenweg 260 (bollenschuur)” (NL.IMRO.0576.BP201200012-0003) is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.noordwijkerhout.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad inzake de vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhave.

Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan, dan wel door een belanghebbende aan wie niet verweten kan worden dat hij/zij tijdig een zienswijze ingediend heeft.

Indien beroep is ingesteld, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Noordwijkerhout, 9 oktober 2012

Naar boven