Logo Loppersum
Vaststelling bestemmingsplan D. Triezenbergstraat 30 te Stedum, Loppersum

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 24 september 2012 het bestemmingsplan D. Triezenbergstraat 30 te Stedum heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan D. Triezenbergstraat 30 te Stedum heeft betrekking op het herzien van de bestemming van het perceel, kadastraal bekend gemeente Stedum, sectie E, nummer 594, van de bestemming ‘Landelijk gebied I’ naar de bestemming ‘Woongebied’ met de aanduiding ‘bedrijf’ en hier een bouwvlak voor een schuur te leggen. Tegen het ontwerpbestemmingsplan is geen zienswijze ingediend.

Terinzagelegging: Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken gedurende een periode van zes weken, van dinsdag 9 oktober 2012 t/m maandag 19 november 2012, voor eenieder op de volgende wijze ter inzage; digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl , digitaal op www.loppersum.nl onder de rubriek ‘Actueel → ruimtelijk beleid → Vastgestelde bestemmingsplannen en op papier tijdens de openingsuren op het gemeentehuis, Molenweg 12 te Loppersum.

Beroep: Degene die omtrent het ontwerpbestemmingsplan tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, of de belanghebbende die bezwaar heeft tegen de in het bestemmingsplan aangebrachte wijziging, kan gedurende de terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 20 november 2012. Degene die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loppersum

Naar boven