Logo Oldebroek
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Buitengebied, Bovenpad 1’, Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de gemeenteraad op 27 september 2012 het bestemmingsplan Buitengebied, Bovenpad 1 ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan is vastgesteld conform het hierop betrekking hebbende raadsbesluit en de daarbij behorende stukken.

Doel van het plan

Het bestemmingsplan biedt de juridisch-planologische regeling voor het vergroten van het bouwvlak van de woonbestemming op het perceel Bovenpad 1. Het bouwvlak wordt zodanig vergroot dat alle op het perceel aanwezige gebouwen en de tuin binnen het bouwvlak van de woonbestemming komen te liggen. Voor een verdere toelichting wordt verwezen naar het bestemmingsplan.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 10 oktober 2012 gedurende zes weken (tot en met 20 november 2012) voor een ieder ter inzage op de volgende plaatsen en tijden:

  • 1. in het gemeentehuis te Oldebroek tijdens werkdagen tussen 9.00 tot 12.00 uur en iedere woensdag van 17.00 tot 20.00 uur;

  • 2. in het dorpskantoor te Wezep tijdens werkdagen van 13.00 tot 16.00 uur en iedere dinsdag van 17.00 tot 20.00 uur.

Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0269.BG123-VG01 en op www.oldebroek.nl. De bestanden van het bestemmingsplan kunt u digitaal verkrijgen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder "index", "Oldebroek". Via www.oldebroek.nl kan het bestemmingsplan als pdf worden geraadpleegd.

Beroep

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend. Het bestemmingsplan treedt dan pas in werking, nadat op het verzoek is beslist.

Het college van de gemeente Oldebroek, 9 oktober 2012.

Naar boven