Logo Lopik
Voorontwerpbestemmingsplan ‘Uitweg 5 te Uitweg’, Lopik

Burgemeester en wethouders van Lopik maken bekend dat het bestemmingsplan “Uitweg 5 te Uitweg” in voorontwerp ter inzage ligt.

Planontwikkeling

Het bestemmingsplan betreft de herbouw van de bestaande woning op het perceel Uitweg 5 en de nieuwbouw van één woning op het achterliggende deel van het perceel gelegen aan de Batuwseweg. De bestemming ten behoeve van detailhandel zal komen te vervallen en de daarvoor op het perceel aanwezige bebouwing zal gesloopt worden.

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende gegevens ligt van 10 oktober 2012 tot en met 20 november 2012 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Lopik bij de afdeling ROB, Raadhuisplein 1 te Lopik, van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Tevens is het voorontwerpbestemmingsplan in te zien op de gemeentelijke website www.lopik.nl onder de rubriek “Plannen” en vervolgens “Bestemmingsplannen, Uitweg / In procedure”.

Inspraak

Gedurende de termijn van 6 weken kunnen ingezetenen van de gemeente Lopik en belanghebbenden schriftelijk een inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.

Vervolgprocedure

Na beoordeling van de inspraakreacties zal het ontwerpbestemmingsplan worden opgesteld, waarop zienswijzen kunnen worden ingediend. Uiteindelijk zal de gemeenteraad een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven