Logo Eijsden-Margraten
Vaststelling bestemmingsplan ‘Dorpsstraat 15, Cadier en Keer’, Eijsden-Margraten

OPENBARE BEKENDMAKING

Vaststelling bestemmingsplan “Dorpsstraat 15 Cadier en Keer”, Eijsden-Margraten.

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Eijsden-Margraten op 11 september 2012 het bestemmingsplan “dorpsstraat 15, Cadier en Keer”

ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming van het perceel, Dorpsstraat 15 te Cadier en Keer kadastraal bekend gemeente Cadier en Keer, sectie B, nummers 1120, 1856 en 1857 van “Agrarische bedrijfsdoeleinden’ naar ‘Wonen’ en "Agrarisch met waarden". Het bestemmingsplan maakt de realisatie van 2 extra woningen mogelijk naast het omzetten van de voormalige bedrijfswoning naar een burgerwoning.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 11 oktober 2012 tot en met woensdag 12 november 2012 tijdens de openingstijden voor eenieder ter inzage bij de balie van het gemeentehuis locatie Eijsden, Breusterstraat 27, 6254 EH Eijsden.

Voor inzage in het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043-458 8488. Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die redelijkerwijs kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht. U kunt uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn - naast het indienen van beroep – een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Eijsden-Margraten, 10 oktober 2012

Burgemeester en Wethouders van Eijsden-Margraten, De secretaris, Drs. H.J.M. van Dijk.

De Burgemeester, D.A.M. Akkermans.

Naar boven