Logo Renswoude
Vaststelling bestemmingsplan Utrechtseweg 3, Renswoude

Burgemeester en wethouders van Renswoude maken bekend dat de gemeenteraad op 28 augustus 2012 het bestemmingsplan “Utrechtseweg 3” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Dit betreft een postzegelbestemmingsplan ten behoeve van de realisatie van:

  • De bouw van een extra woning door middel van toepassing van de ruimte-voor-ruimte-regeling, waarbij een aantal agrarische opstallen wordt gesloopt;

  • De realisatie van een landgoed met de bouw van een zestal wooneenheden en de aanleg van nieuwe natuur.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met de daarbij behorende stukken vanaf

2 oktober 2012 gedurende zes weken, derhalve tot 14 november 2012, ter inzage in het gemeentehuis van Renswoude. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan via twee manieren met uw computer thuis bekijken. In de eerste plaats kan dit via de landelijke voorziening RO-Online. Via www.ruimtelijkeplannen.nl komt u bij het bestemmingsplan Utrechtseweg 3 als u het adres op de aangegeven plaats intypt. In de tweede plaats kunt u de PDF-bestanden downloaden via de gemeentelijke website. U dient hiervoor het volgende pad te volgen: www.renswoude.nl Wonen en Leven/Bouwen en Slopen/Bestemmingsplannen/ Utrechtseweg 3.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn of haar zienswijze naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat het besluit in werking treedt kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om een voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Renswoude, 1 oktober 2012

College van burgemeester en wethouders van Renswoude, de secretaris, wnd., dhr. J. van Dijk

de burgemeester, dhr. W.J. Dekker

Naar boven