Logo Aa en Hunze
Besluit hogere grenswaarde wegverkeerslawaai, ‘Buitengebied Anloo, Landgoed Heidehof te Eext’ Aa en Hunze

Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat zij hebben besloten op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde wegverkeerslawaai vast te stellen voor het bestemmingsplan “Buitengebied Anloo, Landgoed Heidehof te Eext”. De hogere grenswaarde is vastgesteld op 53 dB.

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 4 oktober 2012 tot en met woensdag 14 november 2012 voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis van Aa en Hunze te Gieten. Het besluit wijkt niet af van het ontwerp-besluit. Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen het ontwerp-besluit. Daarom kan tegen dit besluit binnen zes weken alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die niet kunnen worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend.

De termijn van zes weken begint de dag na de dag waarop deze beschikking ter inzage wordt gelegd. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Zij die beroep instellen kunnen bij een spoedeisend belang een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit treedt na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij voor deze datum beroep is ingesteld waarbij een verzoek is gedaan een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met dhr. P.L. Beeftink (0592) 26 78 36.

Naar boven