Logo Losser
Vaststelling bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening Oldenzaalsestraat 111, 111a, Losser

De Raad van Losser heeft in de vergadering van 18 september 2012 het bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening Oldenzaalsestraat 111, 111a ongewijzigd vastgesteld.

Het vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 oktober 2012 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage tijdens kantooruren bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Losser.

Het bestemmingsplan kunt u tevens inzien via de gemeentelijke website www.losser.nl.

De belanghebbende die tijdig zijn zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, of de belanghebbende die bezwaar heeft tegen de in het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen, kan gedurende de hierboven genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift.

Naar boven