Logo Korendijk
Ontwerpbestemmingsplannen voor de Uitbreidingen van de drie Kernen Goudswaard, Piershil en Zuid-Beijerland, Korendijk

Het college van burgemeester en wethouders van Korendijk maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 4 oktober 2012 gedurende een periode van zes weken de ontwerpbestemmingsplannen voor de uitbreiding van de drie kernen Goudswaard, Piershil en Zuid-Beijerland tijdens openingstijden ter inzage liggen op het gemeentehuis aan de Voorstraat 31 te Piershil.

Inzien

De ontwerpbestemmingsplannen voor de drie kernen Goudswaard, Piershil en Zuid-Beijerland zijn digitaal te raadplegen en te downloaden op de landelijke website via www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NLimro.0588.bpgwb13-on01; www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NLimro.0588bpphb13-on01 en www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NLimro.0588bpzbb13-on01. Tevens zijn de ontwerpbestemmingsplannen via een link in te zien en te downloaden via www.korendijk.nl, onder Bestuur en Organisatie, rubriek Visie en Beleid/Bestemmingsplannen.

Reageren

Gedurende de bovengenoemde periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijk zienswijze kunt u sturen aan de Gemeenteraad, Postbus 3708, 3265 ZG Piershil. Indien u mondelinge zienswijze wilt geven, kunt u daarvoor een afspraak maken met de afdeling Beleid en Projecten, bereikbaar op telefoonnummer 0186-697777. Zienswijzen die per email ingediend worden, zullen niet in behandeling worden genomen.

Piershil, 3 oktober 2012

Naar boven