Logo Alphen aan den Rijn
Ontwerpbestemmingsplan Woubrugseweg 82, Alphen aan den Rijn

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn geven hierbij kennis van hun voornemen om een nieuw bestemmingsplan voor het perceel Woubrugseweg 82 in Alphen aan den Rijn voor te bereiden.

Wat houdt het bestemmingsplan in?

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat in het kader van de ruimte-voor-ruimte regeling agrarische bebouwing wordt gesloopt en een woning wordt teruggebouwd. De agrarische bestemming wordt omgezet in een woonbestemming.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen voor eenieder vanaf 8 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de Informatiebalie in het stadhuis, Stadhuisplein 1. U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl of de gemeentelijke website www.alphenaandenrijn.nl.

Hoe kan ik reageren?

Met ingang van 8 oktober 2012 kan iedereen gedurende zes weken schriftelijk, inclusief een onderbouwing, een reactie geven op het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken. De reacties richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. In uw schriftelijke reactie moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven dat het over het ontwerp bestemmningsplan Woubrugseweg 82 gaat.

U kunt ook mondeling reageren door contact op te nemen met het officemanagement van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar op telefoonnummer 14 0172.

Naar boven