Logo Schoonhoven
Ontwerp omgevingsvergunning uitgebreide procedure, tijdelijk weilanddepot aan de Opweg te Schoonhoven

Burgemeester en wethouders van gemeente Schoonhoven maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag, welke in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan, voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen met toepassing van artikel 2.12 lid 2 en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht juncto artikel 5.18 Besluit omgevingsrecht:

Voor: het tijdelijk aanleggen, beheren en ontmantelen van een weilanddepot voor de berging van te verspreiden baggerspecie die vrijkomt bij baggerwerkzaamheden in de Vlist.

Locatie: Opweg, kadastraal bekend als gemeente Schoonhoven, sectie D, nummer 15 en 204.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 3 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Haven 37 te Schoonhoven.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden naar postbus 504, 2870 AH Schoonhoven. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht na telefonische afspraak op telefoonnummer: 0182-389215.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven