Logo Putten
Ontwerpbestemmingsplan ‘Nijkerkerstraat 57-59’, Putten

Van 4 oktober tot 15 november 2012 ligt in het gemeentehuis, bij afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu, voor eenieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan "Nijkerkerstraat 57-59". Het gaat om een partiële herziening van het bestemmingsplan Westelijk Buitengebied. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het toekennen van de aanduiding “kleine woning” op het pand Nijkerkerstraat 57.

Het ontwerpplan kan worden ingezien op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 768, kunt u de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond inzien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kunt u een afspraak maken via hetzelfde telefoonnummer.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en als pdf-bestand te bekijken op onze website www.putten.nl direct naar > bestemmingsplannen.

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen zowel schriftelijk (wat de voorkeur heeft) als mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar worden gemaakt bij de gemeenteraad. Daarvoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 0341 359 768.

Naar boven