Logo Súdwest Fryslân
Ontwerpbestemmingsplan Flachlocatie Iepenlaan Sneek, Súdwest Fryslân

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een ontwerp van het bestemmingsplan Flachlocatie Iepenlaan Sneek hebben voorbereid.

Inhoud

Binnen het plangebied, dat gevormd wordt door de voormalige bedrijfspanden van drukkerij Flach aan de Iepenlaan te Sneek, wordt het mogelijk bedrijfsunits te realiseren die alleen mogen worden gebruikt voor kleinschalige hobbymatig gebruik zoals opslag en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten die niet kunnen worden aangemerkt als een inrichting als bedoeld in de Wet Milieubeheer. Daarnaast worden twee extra (inpandige) woningen gerealiseerd in de bebouwing aan de zijde van de Iepenlaan. Het gehele plangebied heeft de bestemming “Gemengd”. Binnen deze bestemming worden zowel de units als de nieuwe woningen mogelijk gemaakt en wordt de planologische status van één bestaande bedrijfswoning verduidelijkt. Vanwege de wens om tevens een galerie in één van de units onder te brengen, is ook verkoop ten behoeve van een galerie toegestaan.

Ter inzage

Het ontwerp van dit bestemmingsplan ligt met ingang van 5 oktober t/m 15 november 2012 voor een ieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

Het ontwerp is tevens te bekijken op onze website: www.gemeentesudwestfryslan.nl/ leven en wonen/leefomgeving/ruimtelijke plannen/plannen in procedure/ontwerp en op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2012oostBPflach-ontw

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerp-bestemmmingsplan naar voren brengen. Uw reactie kunt u richten aan de gemeenteraad van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.

Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijke afspraak te maken uiterlijk 14 dagen voor het einde van de inzagetermijn. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer A. Kort van de afdeling Backoffice Ruimtelijke Ordening, via het algemeen telefoonnummer 0515-489000.

Naar boven