Logo Coevorden
Vaststelling bestemmingsplan Witte Menweg 4b, Geesbrug (Gasterij Het Geeserveld), Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt, op grond van artikel 3.8 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 18 september 2012 het bestemmingsplan Witte Menweg 4b, Geesbrug (Gasterij Het Geeserveld) gewijzigd heeft vastgesteld. Op 24 september 2012 is toestemming verkregen om het plan binnen 6 weken na gewijzigde vaststelling te mogen publiceren.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan legaliseert een reeds jaren lang bestaande horecafunctie (restaurant) in deze vorm bij bungalowpark Het Zuiderveld aan de Witte Menweg 4b in Geesbrug en maakt een een kleine uitbreiding (22 m2) van dit restaurant mogelijk.

Wanneer en waar kunt het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan, inclusief raadsbesluit en onderliggende stukken, kan worden ingezien van woensdag 3 oktober 2012 tot en met dinsdag 13 november 2012 gedurende de openingstijden van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Na telefonische afspraak met de afdeling Publieksservice, team Vergunningen (telefoonnummer 14 0524) is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.coevorden.nl/bekendmakingen

Beroep

Een belanghebbende:

  • * die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • * aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij in een eerder stadium geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • * die zich niet kan vinden in de bij de vaststelling van het plan aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan;

kan vanaf donderdag 4 oktober 2012 tot en met woensdag14 november 2012 tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 15 november 2012, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Coevorden, 2 oktober 2012

Het college van b en w voornoemd, B.J. Bouwmeester Burgemeester

Mr. M.N.J. Broers Secretaris

Naar boven