Logo Aalten
Afwijzing verzoek tot herziening bestemmingsplan, garagebedrijf aan de Winterswijksestraat, Aalten

Op 18 september 2012 heeft de gemeenteraad het verzoek tot herziening van het bestemmingsplan ten behoeve van de nieuwbouw van een garagebedrijf aan de Winterswijksestraat in Bredevoort afgewezen. Met ingang van 5 oktober 2012 ligt het raadsbesluit met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor iedereen ter inzage.

Inzien

Het besluit is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder beleid en plannen/ruimtelijke plannen/algemeen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten.

Beroep

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het raadsbesluit. Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Economie via telefoonnummer (0543) 49 31 52.

Naar boven