Logo Borne
Buitengebied Borne, herziening Erven Borne Hertme 2, Borne

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Borne, herziening Erven Borne Hertme 2’ ter inzage ligt.

De wijzigingen in dit bestemmingsplan betreffen hoofdzakelijk wijzigingen van technische aard, die tot doel hebben om de oorspronkelijke stedenbouwkundige doelstellingen te realiseren. Tevens voorziet het plan in de realisatie van een tweetal zogenaamde stapstenen nabij de Bornsebeek. Het betreft een project tot natuurontwikkeling, waterberging en medegebruik voor recreatie (wandelpad). Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0147.BpBGhz010-ow01. De digitale bestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.borne.nl/NL.IMRO.0147.BpBGhz010-ow01.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen van 28 september 2012 tot en met 8 november 2012 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien via ruimtelijke plannen.nl (zie link hierboven).

Zienswijzen

Een ieder kan van 28 september 2012 tot en met 8 november 2012 een mening geven over het ontwerpbestemmingsplan. Dit heet het indienen van zienswijzen. De zienswijzen kunnen schriftelijk worden ingediend door een brief te sturen naar de gemeenteraad, Postbus 200, 7620 AE Borne. Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. Hiervoor dient u vóór 7 november 2012 een afspraak te maken met de productgroep Ontwikkeling, telefoonnummer (074) 265 8628. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij het definitieve besluit.

Naar boven