Logo Grave
Projectafwijkingsbesluit bouwen van een clubhuis op het adres Havenstraat 3 te Grave

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grave maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12 lid 1 sub a.3 en 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een projectafwijkingsbesluit hebben vastgesteld en een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een clubhuis op het adres Havenstraat 3 te Grave. (NL.IMRO.0786.BPDeStuwGrave-on01).

Inzien

Met ingang van woensdag 3 oktober 2012 tot en met woensdag 14 november 2012 ligt het plan, met bijbehorende stukken, gedurende een termijn van zes weken voor belanghebbenden ter inzage.

De beschikking kan tijdens openingstijden op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 13.00 uur, op dinsdag van 16.00 uur tot 19.30 uur en op afspraak worden ingezien bij de publieksbalie. Het plan kunt u ook bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactiemogelijkheid Tijdens de periode van ter inzage legging kan beroep tegen het vastgestelde plan worden ingediend bij de sector Bestuursrecht van de Rechtbank:

  • door diegenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend op de ontwerpbeschikking;

  • tegen wijzigingen die bij de vaststelling in het plan zijn aangebracht;

  • door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen.

Het beroep kunt u richten aan de Rechtbank Den Bosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA Den Bosch. Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als u dit wenst kunt u, tegelijk met de indiening van uw beroepschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de Rechtbank.

Informatie Mevr. Erna Daanen, cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0486) 477277, e-mail: e.daanen@grave.nl.

Naar boven