Logo Heerde
Ontwerpbestemmingsplan Veesser Enkweg 1 te Veessen, Heerde

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Veesser Enkweg 1 te Veessen met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit ter inzage ligt.

Doel van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan Veesser Enkweg 1 te Veessen voorziet in de realisatie van twee vrijstaande woningen, waarbij de bestaande woningen, die deels door brand zijn verwoest, worden gesloopt.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 3 oktober 2012 gedurende zes weken (tot en met 13 november 2012) voor een ieder ter inzage bij het Publiekscentrum in het gemeentekantoor op werkdagen tussen 08.30 uur en 12.30 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.heerde.nl. De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u digitaal verkrijgen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘index’ Heerde.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerde. Dit kan schriftelijk (Postbus 175, 8180 AD Heerde), digitaal (www.heerde.nl - Digitaal loket - Direct aanvragen - Zienswijze bestemmingsplan) en mondeling. Als u van de laatste mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer H. de Muinck van het team Ontwikkeling, telefoon 0578-699459.

Heerde, 2 oktober 2012

Het college van Heerde.

Naar boven