Logo Goedereede
Ontwerpomgevingsvergunning Zandgorsweg 1a te Stellendam, Goedereede

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken bekend, dat in het kader van de Wet Algemene

Bepalingen Omgevingsrecht (WABO) en de Wet ruimtelijke ordening (Wro) met ingang van 1 oktober 2012 tot en met 11 november 2012 gedurende de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis ter inzage ligt de:

  • Ontwerpomgevingsvergunning Zandgorsweg 1a te Stellendam

  • Ruimtelijke onderbouwing Zandgorsweg

En de zakelijk omschrijving van de:

  • Anterieure overeenkomst Zandgorsweg, Stellendam

Reden

Aanleiding vormt een aanvraag omgevingsvergunning voor het oprichten van een woning op de locatieZandgorsweg 1a te Stellendam. Omdat de aanvraag niet past binnen het vigerende bestemmingsplan is het voornemen gebruik te maken van een afwijking van het bestemmingsplan conform artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de WABO. Voor deze ontwikkeling is een anterieure overeenkomst, conform artikel 6.24 van de Wro, gesloten tussen de initiatiefnemer en de gemeente Goedereede.

Ter inzage

De stukken kunt u inzien op het gemeentehuis tijdens werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Buiten deze tijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op deze website vanaf 1 oktober 2012 tot en met 11 november 2012.

Zienswijze

Tot en met 11 november 2012 kunt u mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen op de ontwerpomgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan Burgemeester en wethouders van Goedereede, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0187) 49 15 00.

Naar boven