Logo Goirle
Ontwerpbestemmingsplan ‘Wildpleintje 39’, Goirle

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle maakt bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 27 september 2012 het ontwerpbestemmingsplan "Wildpleintje 39" NL.IMRO.0785. BP2012001Wildplein-ow01gedurende zes weken tot en met 7 november 2012 voor een ieder ter inzage ligt.

Doel

Voor het perceel Wildpleintje 39 te Goirle geldt op basis van het huidige bestemmingsplan "Wildackers-Abcoven", dat aan het voorliggende (ontwerp)bestemmingsplan vooraf gaat, de bestemming "Bedrijfsdoeleinden". Op het perceel is echter een burgerwoning aanwezig. Enkel om de strijdigheid in het bestemmingsplan "Wildackers-Abcoven" weg te nemen is voor de desbetreffende gronden het (ontwerp)bestemmingsplan "Wildpleintje 39"opgesteld.

Ligging en begrenzing

Het plangebied betreft de locatie Wildpleintje 39, kadastraal bekend gemeente Goirle sectie B, nummers 5724. Voor de exacte begrenzing van het plangebied wordt verwezen naar de verbeelding (plankaart).

Ter visie

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerp liggen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage, op werkdagen van 9.00 tot 12.30, uur in de hal van het gemeentehuis (bij de receptie) Oranjeplein 1 te Goirle en kunnen dan, of na afspraak, worden ingezien.

Het plan is ook raadpleegbaar op de gemeentelijke website: www.goirle.nl onder bestemmingsplannen/ontwerp en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Goirle, naar keuze, op de volgende wijze:

  • schriftelijk (adres: gemeenteraad van Goirle, postbus 17, 5050 AA Goirle), of

  • mondeling, na afspraak met de behandelend ambtenaar (telefoon 013-5310657).

Goirle, 26 september 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle, de secretaris, ing. J.M. Tromp.

de burgemeester, mevrouw M.G. Rijsdorp.

Naar boven