Logo Coevorden
Ontwerpbestemmingsplan Meppen, De Bronzen Emmer, Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat gedurende een termijn van 6 weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Meppen, De Bronzen Emmer.

Het plan

Het bestemmingsplan omvat een algehele herziening van de planologische regelingen voor het recreatiepark De Bronzen Emmer.

Wanneer en waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan kan door een ieder worden ingezien vanaf woensdag 26 september 2012 tot en met dinsdag 6 november 2012, gedurende de openingstijden van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Na telefonische afspraak, telefoon 14 0524, is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Een ieder kan gedurende de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan de gemeenteraad van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden. Voor mondelinge reacties kan contact opgenomen worden met de afdeling Beleid & Strategie, team Ruimte (de heer H.J.R. Ellen, tel. 14 0524) voor het maken van een afspraak.

Coevorden, 25 september 2012

Het college van b en w voornoemd, B.J. Bouwmeester Burgemeester

Mr. M.N.J. Broers Secretaris

Naar boven