Logo Veghel
Beschikking bouwvergunning inclusief projectbesluit Veerstraat 4, 5469 PZ te Erp, Veghel

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel maakt bekend, dat het een beschikking heeft opgesteld met betrekking tot:

  • het verzoek om ontheffing van de bestemmingsplannen “Landelijk Gebied”, “Landelijk Gebied Aanvulling” en “Landelijk Gebied Aanvulling 1” met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening alsmede een aanvraag om bouwvergunning ten behoeve van het gedeeltelijk veranderen van een bestaande verdieping ten behoeve van het huisvesten van maximaal 10 seizoensarbeiders, op het perceel, kadastrale gemeente Erp, sectie S, nummer 1140, plaatselijk bekend Veerstraat 4, 5469 PZ te Erp.

Het ontwerp van deze beschikking heeft van 25 juli 2012 tot 5 september 2012 ter inzage gelegen. Tijdens deze termijn zijn geen zienswijzen ontvangen.

De beschikking is veranderd ten opzichte van de ontwerpbeschikking en strekt tot het verlenen van de ontheffing van het bestemmingsplan alsmede de bouwvergunning.

Vanaf heden tot en met 7 november 2012 ligt de beschikking evenals alle ter zake zijnde stukken ter inzage op het stadhuis. Het stadhuis is geopend op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur, op woensdag van 09.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 09.00 tot 20.30 uur. Andere tijden zijn mogelijk op afspraak. Tevens is de beschikking van het projectbesluit, inclusief de ruimtelijke onderbouwing, elektronisch raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0860.LG01aa170000PB2011-VG01

Tegen de vermelde beschikking kan beroep worden ingesteld bij de Rechtbank te 's-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch, door:

  • belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;

  • belanghebbenden die bezwaren hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Het beroepschrift moet in tweevoud binnen een termijn tot en met 8 november 2012 worden ingediend. Het beroepschrift dient de gronden van het beroep te bevatten en moet zijn ondertekend.

Met nadruk wordt opgemerkt dat het indienen van beroep en het indienen van een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening, de werking van dit besluit niet schorst. De werking van dit besluit kan uitsluitend worden geschorst door een uitdrukkelijke uitspraak van de Voorzieningenrechter. Daartoe kunnen voornoemde personen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank een verzoek indienen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overgelegd. Voor het instellen van genoemd beroep en verzoek is een griffierecht verschuldigd van € 156,- voor natuurlijke personen en € 310,- voor rechtspersonen. Aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening is geen termijn verbonden.

Veghel, 26 september 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel

Naar boven