Logo Amsterdam - West
Ontwerpbestemmingsplan Spaarndammers en Zeehelden en ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder, Amsterdam - West

Het dagelijks bestuur van stadsdeel West maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Spaarndammers en zeehelden en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder ten behoeve van in dit bestemmingsplan nieuw geprojecteerde woningen, vanaf 27 september 2012, gedurende zes weken ter inzage liggen bij de receptie van het stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250 te Amsterdam, geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder zijn digitaal beschikbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.E1001BPSTD-OW03.

Het plangebied Spaarndammers en Zeehelden wordt begrensd door: het spoor Amsterdam-Haarlem aan de zuidzijde; de westzijde van volkstuinen Zonnehoek, de Archangelweg-Spaardammerdijk-Tasmanstraat- en de NW-zijde van de Oude Houthaven aan de noordzijde; het IJ parallel aan de Silodam en de noordoostzijde; en de Zoutkeetsgracht aan de zuidoostzijde en gronden begrensd door Houtmankade, Westerpark en het spoor.

Op dinsdag 16 oktober 2012 wordt van 19.00 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst gehouden in het KunstEnhuis, Polonceaukade 26 en 28 (Westergasfabriekterrein), te Amsterdam.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de stadsdeelraad.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende over het ontwerpbesluit hogere waarden (opgenomen in bijlage 8 bij de toelichting op het bestemmingsplan) schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van het stadsdeel.

Schriftelijke zienswijzen kunt u zenden naar Stadsdeel West, t.a.v. Afdeling RO en Grondzaken, Postbus 57239, 1040 BC Amsterdam. Voor mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch een afspraak maken met het secretariaat van de Afdeling RO en Grondzaken (020-2531336).

Amsterdam, 26 september 2012

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel West, Secretaris, F. Claasen

Voorzitter, mw. M.M. Kuitenbrouwer

Naar boven