Logo Aalten
Vastgesteld bestemmingsplan De Pas, Dinxperlo

De gemeenteraad heeft op 18 september 2012 het bestemmingsplan De Pas, Dinxperlo vastgesteld. Dit plan maakt de realisatie van een vijftal woningen mogelijk op De Pas, naast huisnummer 20 in Dinxperlo. Met ingang van 28 september 2012 ligt het raadsbesluit met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor iedereen ter inzage.

Inzien

Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. Hier leest u hoe u het plan digitaal kunt raadplegen en de digitale bestanden van het plan kunt verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten.

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht en er zijn geen wijzigingen in het plan aangebracht. Daarom kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Economie via telefoonnummer (0543) 49 31 54.

Naar boven