Logo Peel en Maas
Vaststelling ex artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening van bestemmingsplan ‘Twee woningen Rozendaal Maasbree’, Peel en Maas

De gemeenteraad van de gemeente Peel en Maas maakt bekend dat zij op 18 september 2012 een bestemmingsplan heeft vastgesteld ten behoeve van de bouw van twee vrijstaande, grondgebonden woningen aan de Rozendaal te Maasbree.

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende bescheiden liggen met ingang van donderdag 27 september 2012 tot en met 7 november 2012 ter inzage in het gemeentehuis aan het Wilhelminaplein 1 te Panningen.

Het bestemmingsplan is tevens in digitale vorm te raadplegen via www.peelenmaas.nl -> ‘leven en werken’ -> ‘bestemmingsplannen’ -> ‘digitale ruimtelijke plannen’ -> ‘in procedure zijnde ruimtelijke plannen’.

Daarnaast zijn de bronbestanden beschikbaar via: www.ruimtelijkeplannen.nl/index, zoek op Peel en Maas en klik op ‘STRI2008’. Het IDN-nummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0053-VG01.

Gedurende een termijn van zes weken staat voor belanghebbenden

  • die tijdig zienswijzen hebben ingediend tegen het voornemen voornoemd bestemmingsplan vast te stellen;

  • die aantonen redelijkerwijs niet in staat geweest te zijn zienswijzen in te dienen,

de mogelijkheid open om beroep tegen het bestemmingsplan in te stellen bij de Raad van State, Postadres: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, telefoon 070-4264426.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop voornoemde beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het bestemmingsplan niet op. Hiertoe dient, naast een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening ingediend te worden bij de Raad van State. Voor de behandeling van een beroepschrift alsmede voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Panningen, 18 september 2012

Naar boven