Logo Delfzijl
Kennisgeving besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure, Meerweg 1 te Wagenborgen, gemeente Delfzijl

Burgemeester en wethouders van Delfzijl maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning verlenen voor:

het verlengen van een jongveestal bestaande uit:

  • het bouwen van een bouwwerk (art. 2.1, lid 1, sub a Wabo);

  • het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (art. 2.1, lid 1, sub c Wabo);

  • het oprichten, veranderen of in werking hebben van een inrichting (art. 2.1, lid 1, sub e Wabo).

Locatie : Meerweg 1 te Wagenborgen

Type : omgevingsvergunning

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 27 september 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan het Johan van den Kornputplein 10 te Delfzijl. U kunt zich hiervoor melden bij de receptie van het Klant Contact Centrum.

Daarnaast zijn het besluit (met nummer NL.IMRO.0010.06WABO9945RC1-VG01) en de zogenoemde bronbestanden ook online te raadplegen via www.delfzijl.nl, ‘Actueel’, ‘Ruimtelijke plannen’, ‘Omgevingsvergunningen - uitgebreide procedure’. Bij deze bronbestanden kunt u bijvoorbeeld de printbare versies van de documenten vinden.

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden aangetekend door belanghebbenden. Het besluit treedt in werking de dag na bekendmaking. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Naar boven