Logo Schinnen
Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Stegelenhof’ gemeente Schinnen

Burgemeester en wethouders van Schinnen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 26 september 2012 gedurende een periode van 6 weken het ontwerp van het bestemmingsplan “Stegelenhof” gemeente Schinnen met bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage ligt.

De stukken liggen ter inzage bij de gemeente Schinnen, balie 4, Scalahof 1 te Schinnen en wel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur alsmede op woensdag van 14.00 uur tot 19.30 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van een appartementencomplex aan de Stegelenhof ongenummerd, kadastraal bekend als nr. 3293, sectie B van de kadastrale gemeente Oirsbeek.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan het bevoegd gezag. Deze dienen gezonden te worden aan de gemeenteraad van Schinnen, Postbus 50, 6365 ZH Schinnen.

Schinnen, 25 september 2012

Burgemeester en Wethouders van Schinnen. Namens deze, Sector Ontwikkeling en Beheer Mr. M.H.J. Klaassen

Naar boven