Logo Veendam
Ontwerpwijzigingsplan wonen/werkenlocatie Meihuizenweg, Veendam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veendam maken bekend dat met ingang van 27 september 2012 het ontwerpwijzigingsplan “Meihuizenweg” ter inzage ligt.

Inhoud van het plan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op (braakliggende) gronden in het noordelijk deel van het bedrijventerrein in Wildervank, gelegen aan de zuidzijde van de Molenwijk en ten westen van de museumspoorlijn. Het plan is bedoeld om de geldende bedrijvenbestemming zodanig te wijzigen, dat een combinatie van wonen en werken met de bijbehorende infrastructuur wordt mogelijk gemaakt.

Plan inzien

U kunt het ontwerp van het wijzigingsplan met bijbehorende stukken inzien vanaf 27 september tot 8 november 2012 in het gemeentehuis (Raadhuisplein 5, geopend op maandag van 12.30 tot 16.00 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur en op donderdagavond tot 20.00 uur).

De stukken zijn ook te raadplegen via www.veendam.nl (Wonen  Bestemmingsplannen  Overzicht plangebieden  Bedrijventerreinen) en www.ruimtelijkeplannen.nl (een rechtstreekse link is te vinden op de website van de gemeente).

Reageren?

Tot 8 november 2012 kan een ieder schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 20.004, 9640 PA VEENDAM, zienswijzen ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Zienswijzen kunnen ook mondeling worden ingebracht; mocht u van deze mogelijkheid gebruik willen maken, dan dient u hiervoor vóór 1 november 2012 een afspraak te maken met de afdeling Ruimte en Economie (tel. 0598 652331).

Naar boven