Logo Brielle
Ontwerpbestemmingsplan ‘Vierpolders’, Brielle

Burgemeester en wethouders van Brielle maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Vierpolders” met ingang van vrijdag 21 september 2012 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt bij de afdeling VROM van de sector Grondgebied, kamer 0.30, tijdens kantooruren (8.00 uur en 12.30 uur), Slagveld 36.

Het huidige bestemmingsplan “Dorp Vierpolders” wordt geactualiseerd. Het ontwerpbestemmingsplan “Vierpolders” is een beheerplan. Dat wil zeggen dat het bestaande gebruik wordt geregeld en toegestaan. De uitgangspunten die nu gelden in het huidige bestemmingsplan blijven in het nieuwe bestemmingsplan hetzelfde.

Gedurende de periode van zes weken (van 21 september 2012 tot en met 1 november 2012) kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Brielle, Postbus 101, 3230 AC Brielle. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient u tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de terinzagelegging, telefonisch een afspraak te maken met mevrouw B. van Houte van de afdeling VROM, 0181-471312. Zienswijzen die per e-mail worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen. Het ontwerpbestemmingsplan "Vierpolders" is digitaal te raadplegen op www.brielle.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Naar boven