Ontwerpbesluit GS Noord-Brabant ‘Wijzigen geval ernstige bodemverontreiniging’ Ontpoldering Noordwaard; Rijkswaterstaat

Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant hebben een melding ontvangen op grond van de Wet bodembescherming met het verzoek een geval van ernstige bodemverontreiniging te wijzigen. De melding heeft betrekking op de maatregel Ontpoldering Noordwaard. Deze maatregel maakt onderdeel uit van het programma Ruimte voor de Rivier. Op de voorbereiding en bekendmaking van dit besluit is de rijkscoördinatieregeling van toepassing. Dit betekent onder andere dat een ieder gedurende een periode van zes weken zienswijzen naar voren kan brengen over het ontwerpbesluit.

Waar en wanneer kunt u het ontwerpbesluit inzien?

Van 21 september tot en met 1 november 2012 ligt het ontwerpbesluit ter inzage samen met de daarop betrekking hebbende stukken inclusief de melding.

Alle stukken liggen ter inzage tijdens de gebruikelijke openingsuren op het gemeentehuis van de gemeente Werkendam, Raadhuisplein 1 in Werkendam, en op het provinciehuis van de provincie Noord-Brabant, Brabantlaan 1 in ’s-Hertogenbosch.

Hoe kunt u zienswijzen indienen?

Van 21 september tot en met 1 november 2012 kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen over het ontwerpbesluit.

Schriftelijk:

Stuur uw schriftelijke zienswijze onder vermelding van ‘NB087001397; ontwerpbesluit wijzigen geval ernstige bodemverontreiniging Noordwaard’ naar:

Gedeputeerde staten van provincie Noord-Brabant

Bureau Bodem

Postbus 90151

5200 MC 's-Hertogenbosch

Mondeling:

Indien u mondeling een zienswijze naar voren wil brengen, dient u dat uiterlijk donderdag 1 november 2012 te melden aan mevrouw M.A.T.C.E. van Rens, via telefoonnummer 073-6808781. Van een mondeling naar voren gebrachte zienswijze wordt verslag opgemaakt.

Mede naar aanleiding van zienswijzen wordt een definitief besluit genomen door gedeputeerde staten van provincie Noord-Brabant. Iedereen die een zienswijze heeft ingediend wordt geïnformeerd over wat daarmee is gedaan.

Meer informatie?

Voor vragen over het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de heer G.L.J. van Meurs via telefoonnummer 073-6808882.

Naar boven