Mededeling aanpassing vergunningen DVB-T in verband met de herbouw van het antenne-opstelpunt Smilde, Agentschap Telecom

6 september 2012

Nr. AT-EL&I/6747469

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie deelt het volgende mee:

Op 6 september 2012 heb ik twee besluiten verzonden houdende wijziging van de aan de Stichting Nederlandse Publieke Omroep en aan Digitenne verleende DVB-T vergunningen. De wijzigingen houden verband met de heringebruikname van het antenne-opstelpunt te Smilde.

De aanpassing is noodzakelijk omdat het antenne-opstelpunt in Smilde vorig jaar door brand verloren is gegaan. In de herbouwde mast is de plaats van de antenne-installaties gewijzigd ten opzichte van de oude situatie. De aanpassingen hebben betrekking op een aantal technische parameters, zoals de hoogte van de antennesystemen in de mast en het vermogen waarmee mag worden uitgezonden.

De volledige besluiten liggen ter inzage bij de afdeling Spectrummanagement, Afdeling Media van Agentschap Telecom van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, Emmasingel 1, 9700 AL Groningen.

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, namens deze, J.T.M. Derksen Hoofd Spectrummanagement Agentschap Telecom

Bezwaarclausule

Ingevolge het bepaalde in artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen deze beschikkingen binnen zes weken na de dag waarop deze zijn verzonden (6 september 2012), een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de afdeling Juridische Zaken van Agentschap Telecom van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, Postbus 450, 9700 AL Groningen. Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van de beschikking waartegen het is gericht, en de gronden van het bezwaar te bevatten.

Naar boven