Logo Apeldoorn
Ontwerpbestemmingsplan Laan van Kerschoten 28, Apeldoorn

Van 20 september 2012 tot en met 31 oktober 2012 ligt voor iedereen ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan Laan van Kerschoten 28 met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1163-ont1. Het ontwerp heeft betrekking op de realisatie van een vrijstaande woning ten noorden van de huidige woning op het perceel van Laan van Kerschoten 28. De gemeenteraad is niet van plan een exploitatieplan vast te stellen.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerp bestemmingsplan Laan van Kerschoten 28'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend worden en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten. Voor het indienen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer P. Hamming, telefoonnummer (055) 580 2369.

Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via onze internetsite www.apeldoorn.nl/inzage.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt ook ter inzage in het stadhuis. Het bestemmingsplan in elektronische vorm kunt u bekijken op de internetzuil in het stadhuis. Bij het Omgevingsloket in het stadhuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan.

Bij het Omgevingsloket kunt u terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 19.30 uur. 's Middags en op dinsdag- en woensdagavond kunt u uitsluitend op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken via onze website of door tijdens kantoortijden te bellen met 14055.

Apeldoorn, 19 september 2012

Naar boven