Logo Apeldoorn
Verleende bouwvergunning en genomen projectbesluit voor De Gaete naast 9 stal noord Beemte Broekland, Apeldoorn

Burgemeester en wethouders hebben op 17 september 2012 besloten bouwvergunning te verlenen voor het oprichten van een stal met het bouwnummer 10/21482 bij de veehouderij aan de Gatherweg 28 in Vaassen, voorzover dat op Apeldoorns grondgebied is gepland, op een ongenummerd perceel aan De Gaete in Beemte Broekland. Daartoe heeft de gemeenteraad op 5 juli 2012 het projectbesluit De Gaete naast 9 stal noord Beemte Broekland met identificatiecode NL.IMRO.0200.pb1009-vas1 genomen. Vanaf 20 september 2012 liggen de bouwvergunning en het bijbehorende projectbesluit voor iedereen gedurende zes weken ter inzage.

Tegen de ontwerp-bouwvergunning zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Tegen het ontwerp-projectbesluit zijn zienswijzen naar voren gebracht. Burgemeester en wethouders hebben bij het verlenen van de bouwvergunning geen wijzigingen aangebracht. De gemeenteraad heeft bij het nemen van het projectbesluit wijzigingen aangebracht. Die wijzigingen betreffen aanpassingen van de ruimtelijke onderbouwing bij het projectbesluit en zijn beschreven in de zienswijzennota bij het projectbesluit. Beroep kan worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij het nemen van het projectbesluit heeft aangebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze naar voren te brengen.

Tot en met 1 november 2012 kunt u uw beroepschrift indienen bij de sector bestuursrecht van de rechtbank in Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen.

Het indienen van een beroepschrift schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen.

Het projectbesluit is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via onze internetsite www.apeldoorn.nl/inzage.

De verleende bouwvergunning en het bijbehorende projectbesluit liggen ook ter inzage in het stadhuis. Het projectbesluit in elektronische vorm kunt u bekijken op de internetzuil in het stadhuis. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over de bouwvergunning en het projectbesluit.

Bij het Omgevingsloket kunt u terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 19.30 uur. 's Middags en op dinsdag- en woensdagavond kunt u uitsluitend op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken via onze website of door tijdens kantoortijden te bellen met 14055.

Apeldoorn, 19 september 2012

Naar boven