Logo Stede Broec
Vastgesteld bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan “Centrale Zone”, Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken op grond van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 6 september 2012 het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan “Centrale Zone” heeft vastgesteld.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan, met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 20 september 2012 gedurende zes weken tijdens de kantooruren voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Stede Broec op de afdeling VROM BOUWEN, De Middend 2, Bovenkarspel.

Beroep

Gedurende de inzagetermijn van 6 weken kan tegen het besluit tot vaststelling, beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze op de ontwerplannen hebben ingediend. Belanghebbende die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen kunnen ook beroep indienen.

Beroepschriften tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan “Centrale Zone” dienen te worden gericht aan:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA ’s-Gravenhage.

Als gevolg van het bepaalde in artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treden het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Totdat op het beroep is beslist, kan een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gedaan. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. (artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening).

NB. Het vastgestelde bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan, met de daarbij behorende stukken zijn gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente. Tevens is het vastgestelde bestemmingsplan te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.Bpcentralezone-VG01

Naar boven