Logo Sint-Oedenrode
Ontwerpbestemmingsplan Ollandseweg 119, Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Ollandseweg 119” NL.IMRO.0846.BP2012BUI02OLLA119-ow01 met bijbehorende stukken vanaf maandag 17 september 2012 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage liggen.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan Ollandseweg 119 biedt een juridische regeling voor het definitief bestemmen van de zorginstelling Zorgokee aan de Ollandseweg 119 te Sint-Oedenrode. Voorts wordt een bedrijfsgebouw herbouwd op een andere locatie en een ruimte-voor-ruimte woning gerealiseerd. Kleinschalig kamperen is op deze locatie eveneens mogelijk.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 17 september 2012 tot en met maandag 29 oktober 2012 op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook raadplegen op de gemeentelijke website via de rechtstreekse link: www.sint-oedenrode.nl. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze ontwerpbestemmingsplan

Tijdens de periode van terinzagelegging is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te dienen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Sint-Oedenrode, Postbus 44, 5490 AA Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met de heer J. den Otter van het team Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer: 0413-481337.

Naar boven