Logo Cranendonck
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Berg 3, Budel’, Cranendonck

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken bekend dat zij in de vergadering van hun college d.d. 4 september 2012 het wijzigingsplan Berg 3, Budel heeft vastgesteld.

Het wijzigingsplan ‘Berg 3, Budel’ met het bijbehorende collegebesluit liggen gedurende 6 weken ingaande op 20 september 2012 voor belanghebbenden ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 in Budel. Tevens is het wijzigingsplan met het bijbehorende collegebesluit te raadplegen via http://1706.ropubliceer.nl/. Het wijzigingsplan heeft betrekking op de splitsing van de woonboerderij op het perceel Berg 3, Budel in twee wooneenheden.

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage kan gedurende de hiervoor genoemde termijn beroep worden ingediend door belanghebbenden welke kunnen aantonen verschoonbaar geen zienswijzen tegen het ontwerpplan kenbaar te hebben gemaakt. Het beroep schorst de inwerkingtreding van het wijzigingsplan niet. Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Om de in werking treding te schorsen dient u als belanghebbende een verzoek om voorlopige voorziening te doen bij bovengenoemd orgaan. Indien dit verzoek binnen de termijn van zes weken is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

Naar boven