Logo Eemsmond
Vaststelling bestemmingsplan Glastuinbouw Eemsmond

Op 9 juli 2012 heeft de raad van de gemeente Eemsmond het bestemmingsplan Glastuinbouw Eemsmond deels gewijzigd vastgesteld. De aangebrachte wijzigingen zijn als onderdeel van het bestemmingsplan vermeld in de Nota Zienswijzen.

Ter inzage

Van 14 september tot en met 25 oktober 2012 ligt het vastgestelde bestemmingsplan Glastuinbouw Eemsmond ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het plan ook bekijken via www.eemsmond.nl (Nieuws, Bekendmakingen).

Reacties

Tot en met 25 oktober 2012 kunt u uw schriftelijke of mondelinge bedenkingen tegen het bestemmingsplan Glastuinbouw Eemsmond indienen bij Gedeputeerde Staten van Groningen:

  • als u in een eerdere fase tijdig uw zienswijze op het ontwerp van het bestemmingsplan heeft ingediend bij de gemeenteraad of

  • als u belanghebbende bent en kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest tijdig te reageren op het ontwerp of

  • als u belanghebbende bent en bedenkingen heeft tegen de wijzigingen die door de gemeenteraad zijn aangebracht bij vaststelling.

U kunt uw schriftelijke bedenkingen richten aan Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen, Postbus 610, 9700 AP Groningen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met de provincie via (050) 316 49 11.

Naar boven