Logo Aa en Hunze
Ontwerpbestemmingsplan ‘Gieten - Oude Groningerweg 17’, AA en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan “Gieten - Oude Groningerweg 17” met de hierbij behorende stukken met ingang van 20 september 2012 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. Het ontwerp-besluit met de bijbehorende stukken is gedurende deze periode ook te raadplegen via de website www.aaenhunze.nl. Daarnaast is het ontwerp bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerp bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling ten behoeve van de bouw van één vrijstaande woning op het perceel Oude Groningerweg te Gieten, kadastraal bekend sectie E nrs. 4311, 5880, 6246 en 6248.

Het ontwerp bestemmingsplan is een vervolg op het voorontwerp bestemmingsplan “Gieten - Oude Groningerweg 17” dat in februari/maart 2012 ter inzage heeft gelegen. Genoemd ontwerp bestemmingsplan is gewijzigd ten opzichte van het ter inzage gelegde voorontwerp bestemmingsplan. De grondeigenaar heeft een strook openbaar groen aan de noordoostzijde van het plangebied van de gemeente gekocht. Deze groenstrook is in het plangebied meegenomen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bij de gemeenteraad naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen tijdens kantoortijden na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) 267 797.

Naar boven