Logo Loppersum
Omgevingsvergunning bouwen van twee nieuwbouwwoningen, Rijksweg 93 te Garrelsweer en brandveilig gebruiken van de linkervleugel van het oude schoolgebouw, Badweg 20 te Loppersum, Loppersum

Kennisgeving ontwerpbesluit; Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Loppersum maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn;

  • omgevingsvergunning te weigeren voor het handelen in strijd met de regels van ruimtelijke ordening bestaande uit het gebruiken van gronden/ bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (art. 2.1, lid 1, sub c Wabo) voor het bouwen van twee nieuwbouwwoningen, Rijksweg 93 te Garrelsweer.

  • omgevingsvergunning te verlenen voor het brandveilig gebruik bestaande uit het brandveilig gebruiken van de linkervleugel van het oude schoolgebouw, Badweg 20 te Loppersum.

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 september 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Loppersum. Tijdens de periode van ter inzagelegging kunnen schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan het college van B&W. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw D. van Slochteren via 0596-548200.

Naar boven